Etiket Sonuçları: satranç

Nis

2-6  Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenen Okul Sporları Satranç Bölge Yarışmalarında öğrecilerimiz Aysu İsmail, Harünnisa Kutmur, Katre Su Tolo ve Fidan Çitil'den oluşan Kız Satranç takımımız bölge 4'üncüsü olmuştur.Ayrıca kız satranç takımımız Türkiye Şampiyonasında okulumuzu ve  ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.Öğrencilerimizi ve sorumlu öğretmenlerimiz Umut Çekiçoğlu ile Erhan İnaç'ı tebrik eder, Türkiye Şampiyonasında  başarılar dileriz.

Mrt

29 Şubat-4Mart 2024 tarihlerinde düzenlenen Okul Sporları Satranç Turnuvasında öğrecilerimiz Aysu İsmail,HarünnisaKutmur, Katre Su Tolo ve Fidan Çitil'den oluşan Kız Satranç takımımız il 4'üncüsü olmuştur.Ayrıca kız satranç takımımız bölge yarışmalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.Öğrencilerimizi ve sorumlu öğretmenlerimiz Umut Çekiçoğlu ile Erhan İnaç'ı tebrik eder,bölge yarışmalarında başarılar dileriz.