Yeni Etwining projemiz

Okulumuz Etwining öğretmenleri Gül Remziye Bektas Altiok, Betül Tarıman ve Sibel Kaya rehberliğinde "Towns and Shadows -Kasabalar ve Gölgeler" isimli Etwining projemize yeni başladık. Projemiz Polonya Letonya Türkiye den ortaklarımızla  karma ülke takimlari oluşturarak kendi şehrimizdeki şairlerimizi ve kültürlerarası farklılıkları tanımayı ve tanıtmayı amaçlamaktadır. Proje sonunda bir şiir kitabı oluşturulacak ve öğrencilerimizin yazacakları şiirlerde çevremizi korumak için geri dönüşüm ve sürdürülebilir enerji konularına yer vermeyi planlıyoruz. Çünkü son yıllarda artan teknoloji, gençler arasında geri dönüşümün ve çevreyi korumanın önemi konusunda farkındalık yaratma ihtiyacını doğurdu. Hikâye, roman, şiir gibi sanat eserlerinde bu konuya daha fazla yer verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Proje sırasında bu konuyla ilgili bir Erasmus projesi de planlıyoruz.

Yayın: 27.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 13:20 - Görüntülenme: 145