Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi

Adres
Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi Kızıltoprak Mh. Aspendos Bul. 923 Sok. No4 07300 MuratpaşaAntalya
Vizyon
Kökünden söküp koparmadan geliştirmek;dallarını kırmadan zenginleştirmek;ulusal kültürlerin zenginlik ve değerlerini yadsımadan evrensel kültür değerleriyle donatmak;insanı dünyadaki yeri konusunda bilinçlendirmek;geçmişine neler borçlu olduğunu ve geleceğin nasıl olacağı konusunda bilinçli kılmak;insana geleceği kendi ellerinde tuttuğu güvenini vermek,araştırıcı bir kafaya sahip öğrenmenin öğrenildiği,her yıl yüksek öğretime tüm öğrencilerini kazandıran bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Biz,seçkin bir okul olarak öğrencilerimizin doğuştan gelen tüm yeteneklerinin üzerine yenilerini ekleyebilen,karşılaştığı yeni durumlara uyum sağlayan,kendini geliştirmesini ve düzeltmesini başaran,dengeli kişilikler oluşturmak;çoğulcu düşünebilen,bilimin aydınlığını gören,gelişimin sürekliliğine inanan,yarınları yaratacak Atatürkçü gençliği yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz her yıl ülkemizin en seçkin üniversitelerine yüzde 80´lik yerleştirme oranıyla Antalya´nın en iddialı Anadolu Lisesi´dir. Detaylı başarı tablolarımızı ´Başarılarımız´ bölümünde bulabilirsiniz.
8.20 / 15.30
İngilizce Almanca
Tramvay-Otobüs-Dolmuş
VaR