Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında , öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için , İtfaiye Daire Başkanlığı personelleri ile birlikte yangın ve deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Ekm

12. sınıf öğrencilerine yönelik "Meslek Seçimi" ve "Geleceğin Meslekleri" konusunda sunum yapıldı.

Eyl

19 Eylül Gaziler Gününü kutladık

May

Bursluluk sınavı başvuruları başlamıştır.

May

12. Sınıf öğrencilerimizle sınav öncesi moral motivasyon kahvaltı etkinliği düzenledik.

May

Okulumuz Metin Nuran Çakallikli Anadolu Lisesi Avrupa'daki en büyük okul ağı Avrupa Okul Eğitim Platformunda (ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalarla Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (CSS) tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülü'ne layık görülmüştür. İngilizce öğretmenleri Sibel Kaya ve Gül Remziye Altıok okulumuz Etwinning öğrenci kulübü ile birlikte 2023 yılında da Polonya, Yunanistan, İtalya gibi ülkelerle "Dream School" ve "Create a Myth" isimli proje çalışmalarına devam etmektedir.

Eyl

Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi Üniversite Yerleştirme Sonuçları (2015-2022)